GEEDA DNISH

24 November 2015

Kelebihan Kualiti Kain PB

KELEBIHAN KUALITI KAIN PREMIUM BEAUTIFUL (PB)Ramai yang cakap harga PB ni mahallah Geeda... memang Geeda akui harga PB ni memang mahal.tapi mahal mesti ada sebab kan?tak sedar habis duit beli baju baru (sbb baju lama dah tak muat pakai).nak pergi slimming centre tu lagi la mahal harganya.Then bila tengok orang lain kurus dan boleh makan makanan kegemaran,mula la hati meronta-ronta.ditambah pula poket rakan-rakan bertambah tebal.Hati meronta-ronta nak tahu...Benarlah kata orang,"BELUM CUBA BELUM TAHU"..dah cuba memang berpuas hati sangat-sangat.

Apa itu PB?PB merupakan pakaian dalaman wanita yang terdiri daripada coli panjang,bengkung pinggang dan seluar dalam panjang.Set pakaian dalam PB digunakan untuk membentuk kontur payudara,pinggang dan punggung.
Teknologi pembuatan PB sangat mengagumkan kerana gabungan pakar-pakar perubatan Jerman, Jepun, China & USA. Pb dihasilkan oleh fabrik berteknologi tinggi dan canggih iaitu fabik akwatek & akwadyn.Ianya juga telah ditenun sulam bersama sinar inframerah jarak jauh atau "Far Infrared Ray " (F.I.R)

@KELEBIHAN KUALITI KAIN PREMIUM BEAUIFUL (PB)@
Rekabentuk stereoskopik sinar infra merah jarak jauh yang berdasarkan potongan rangka badan manusia. Ia berfungsi mendorong peredaran darah & proses metabolisme
Kuasa serapan yang baik, sesuai untuk dipakai seharian,pakaian dalam yang boleh dicuci dan tahan lama

Kusa regangan dalam semua hala.Dapat diregang secara 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah rekabentuk asalnya.

Sinar inframerah jauh yang dapat menambahkan kekenyalan dan ketegangan buah dada dan menggiatkan tumbesaran buah dada.

geedadnish.blogspot.my
Instgram : Geeda Dnish
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Whatapp: 017-8858097 | Email: geedadnish@yahoo.com | 
FB: Geeda Dnish

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

GEEDA DNISH Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign